Yellow Bikers Betrix 2015

Eindelijk gelukt ..… 21-22-23 augustus 2015 !!
Een weekendje Ardennen in Bértrix. De camping daar is het vaste adres van Paul Boeye voor de periode van april tot eind oktober.
Met 14 bikers trokken we vrijdag richting Paul. Met een zomers voorspeld weekend waren de verwachtingen dan heel hoog en iedereen had er zin in. 
Vrijdagmiddag werden we ontvangen door Paul en na een lichte lunch trokken we met 6 bikers voor een pittig tochtje van 30 km. Anderen bleven rusten aan het zwembad en op het terras van de camping. 
Nadat iedereen zijn slaapplaats had gevonden in de gereserveerde bungalows/caravans was het tijd voor een uitgebreid aperitief. Daarna volgde dan nog een heerlijke barbecue met als slot een lekkere tiramisu “made by Karl”. Karl wie??? Wel dit is de huiskok van de Yellow Bikers. 
Na al dat lekkers stond onze vaste DJ al klaar met zijn klassiekers… Er werd gedanst, gezongen en vooral gelachen. Antoon bedankt voor de ambiance. Om 11:00 uur moest het rustig zijn en om 12:00 uur stil. Bedtijd dus voor iedereen.
Zaterdag stond er een pittige rit van 80 km gepland door Paul. En wie de Ardennen kent weet dat 80 km fietsen in de Ardennen “klimmen” betekent. Het was een rit een stukje door Frankrijk, maar het was vooral een heel mooie rit. Heel afwisselend en iedereen was enthousiast.
Na de douches volgde dan uiteraard het aperitief. Dan werden we verwacht tegen half 8 in het plaatselijke restaurant van de camping voor het diner. Het was een heerlijk 3-gangen menu. Na de koffie werd er nog nagepraat aan de caravan met de nodige Duveltjes en wijntjes.
Voor diegenen die wilden stond er zondag een ritje van 60km gepland. Tegen half 3 was iedereen terug en kwamen de eerste zwarte wolken onze richting uit. Na een snelle hap was het dus zover. Regen regen en nog eens regen. Dus moest er geschuild worden onder een luifel van de buurman. Er werd opgeruimd, auto’s ingeladen en huiswaarts gereden. Iedereen is gelukkig veilig thuisgeraakt.
Er werden plannen gemaakt om volgend terug te gaan en een “Paul Boeye Classic” van te maken.
In ieder geval wordt dit als het zover is nog meegedeeld. Diegenen die er volgend jaar graag bij willen zijn…
Brigitte

VERMARC AQUAZERO TRUI LANGE MOUW

Koning winter staat voor de deur … Dagen worden korter en mooie herfstdagen wisselen zich af met gure winterdagen. Voor fietsliefhebbers is dit het ideale moment om de basisconditie aan te scherpen. Een goede basisconditie is immers onontbeerlijk wil men de nieuwe wielerjaargang in goede conditie aanvatten. Wind, regen en koude zijn slechts een aantal factoren die zich dezer dagen frequent voordoen.

De ZERO AQUA uitrusting van VERMARCSPORT zorgt ervoor dat men ook in barre weersomstandigheden het vooropgestelde trainingsschema kan afwerken.
De ZERO AQUA trui is wind- en waterdicht en is vervaardigd uit de Super Roubaix Zero Aqua

 

Dit knap staaltje kledij is te verkrijgen in de magazijnen van Verhaert aan een prijs van 85euro.

check ze hier

 

Tijdrit Geel

Beste fietsvrienden,

 

Zaterdag 22 augustus heeft onze ploeg kwik Verhaert cycling team meegedaan aan de individueel en ploegentijdrit van WTC Roland te Geel. Voor de meesten onder ons een onbekende discipline. Toch moet gezegd dat we daar helemaal geen mal figuur hebben geslagen. Met een 3de en 16de plaats in de individuele tijdrit voor respectievelijk Filip Biesemans en Paul de Cock en een knappe 21ste plaats voor ons team, bestaande uit Jeroen De Laet, Frank Deroeck, Marc Smolly, Gunther Verspagen en Filip Biesemans, mogen we fier zijn op onze prestaties. Dikke proficiat gastje. We mogen fier zijn op wat we daar hebben laten zien. Want laat ons wel wezen, de andere tijden die we daar gezien waren toch net wel iets te hoog gegrepen. Misschien beter volgend jaar ? Who knows. In alle geval, bedankt aan degene die de moeite hebben gedaan om ons te komen aanmoedigen en gezorgd hebben voor het fotomateriaal dat jullie hier kunnen vinden.

 

Enjoy

Tijdrit WTC Roland

Beste Fietsvrienden,

 

op 22 augustus doen enkele van onze renners mee aan aan de individuele en ploegentijdrit van WTC Roland te Geel.

De aanvang van de Individuele is voorzien om 12u en onze 2 renners voor deze discipline zitten allebei in de eerste reeks en zullen dus vrij snel aan de beurt zijn.

Respectievelijk 3de en 8ste.

De ploegentijdrit zal aanvangen om 15.40u en in deze reeks gaan we als 8ste van start.

De starttijden vinden jullie hier

Via deze weg hopen we op een zo groot mogelijke opkomst om onze renners te komen aanmoedigen.

 

Hopelijk tot dan

 

De nieuwe helmen zijn aangekomen

Fietsvrienden,

de nieuwe fietshelmen zijn aangekomen. Voor de mensen die eentje besteld hebben, jullie kunnen terecht bij Verhaert & Co tijdens de kantooruren of stuur even een mailtje naar Ann.verhaert@verhaert.be om af te spreken.

veel plezier ermee.