Yellow Bikers Betrix 2015

Eindelijk gelukt ..… 21-22-23 augustus 2015 !!
Een weekendje Ardennen in Bértrix. De camping daar is het vaste adres van Paul Boeye voor de periode van april tot eind oktober.
Met 14 bikers trokken we vrijdag richting Paul. Met een zomers voorspeld weekend waren de verwachtingen dan heel hoog en iedereen had er zin in. 
Vrijdagmiddag werden we ontvangen door Paul en na een lichte lunch trokken we met 6 bikers voor een pittig tochtje van 30 km. Anderen bleven rusten aan het zwembad en op het terras van de camping. 
Nadat iedereen zijn slaapplaats had gevonden in de gereserveerde bungalows/caravans was het tijd voor een uitgebreid aperitief. Daarna volgde dan nog een heerlijke barbecue met als slot een lekkere tiramisu “made by Karl”. Karl wie??? Wel dit is de huiskok van de Yellow Bikers. 
Na al dat lekkers stond onze vaste DJ al klaar met zijn klassiekers… Er werd gedanst, gezongen en vooral gelachen. Antoon bedankt voor de ambiance. Om 11:00 uur moest het rustig zijn en om 12:00 uur stil. Bedtijd dus voor iedereen.
Zaterdag stond er een pittige rit van 80 km gepland door Paul. En wie de Ardennen kent weet dat 80 km fietsen in de Ardennen “klimmen” betekent. Het was een rit een stukje door Frankrijk, maar het was vooral een heel mooie rit. Heel afwisselend en iedereen was enthousiast.
Na de douches volgde dan uiteraard het aperitief. Dan werden we verwacht tegen half 8 in het plaatselijke restaurant van de camping voor het diner. Het was een heerlijk 3-gangen menu. Na de koffie werd er nog nagepraat aan de caravan met de nodige Duveltjes en wijntjes.
Voor diegenen die wilden stond er zondag een ritje van 60km gepland. Tegen half 3 was iedereen terug en kwamen de eerste zwarte wolken onze richting uit. Na een snelle hap was het dus zover. Regen regen en nog eens regen. Dus moest er geschuild worden onder een luifel van de buurman. Er werd opgeruimd, auto’s ingeladen en huiswaarts gereden. Iedereen is gelukkig veilig thuisgeraakt.
Er werden plannen gemaakt om volgend terug te gaan en een “Paul Boeye Classic” van te maken.
In ieder geval wordt dit als het zover is nog meegedeeld. Diegenen die er volgend jaar graag bij willen zijn…
Brigitte