Jef Compere Classic

Zondag 25 juni was het zover

Onze Jef kwam zijn de afspraak die gemaakt werd in Aarschot na.  Hij ging een mooie rit uitstippelen naar Dendermonde en daarna moesten we hoe dan ook de “lekkerste pizza” van Antwerpen en omgeving proeven.

We vertrokken in Wilrijk voor een rit van op de kop 108 km.  De eerste stop was na 35 km in Kruibeke voor een taske koffie.  Daarna fietsen tot op 78 km in Sint Amands voor een slaatje en spagetti. Daarna verder fietsen tot aan de oversteek van Hemiksem.  Dan nog een laatste pint en verder richting Wilrijk.

Een aantal moesten naar huis of naar hun vrouwke.  De rest ging dus de veelbeloofde pizza proeven.

Eerst nog een paar apertiefkes in den Alpheus in Berchem en dan was het zover….. Nu hij was lekker, maar zoals we onze Jef kennen: hij heeft wel degelijk wat overdreven.  Fietsen en scampi’s verkopen kan of kon hij goed, maar van lekker eten moet hij van Yellow vrouwen nog veel leren.

Nu het was een leuke dag: we hebben goed gelachen en gefietst.  De foto’s spreken voor zich.  Het is dus een Jef Compère Classical Race geworden.  Volgend jaar staat deze rit terug op de agenda

Op zondag 3 september is het weer zover.  Dan gaan we nog eens op daguitstap naar Tholen.
Marc Vogels neemt hierin het voortouw.  Diegenen die graag meefietsen kunnen alvast de datum noteren.  Het is een mooie rit die we vorig jaar ook gedaan hebben.  Na 55 km stoppen we in Tholen om te eten en daarna terug.  We vertrekken om 09:30 uur.  Verdere details volgen nog

Brigitte